Resedagboken 20/7 2013, det lilla huset på landet

Vi har precis kommit in till mer civiliserade områden efter att ha varit ute på landet. Ingen wifi… men nu är vi åter en en större stad men mer om det i kommande inlägg.

Vi hyrde en liten stuga vid en sjö. Hade självhushåll med något litet undantag för en utflykt. Tre nätter med en helt underbar mitten heldag med fint sommarväder med stackmoln på dagen och klart på förmiddagen och kvällen. Vi satt ute på bryggan som låg precis vid stugan.

Huset tillhörde ett lite större område med diverse hus och byggnader. Vi såg inte mycket av de andra gästerna utan höll oss till vårt hus och bryggan. Stugan var ok om än lite dåligt med sittplatser (sköna) i stugan. Men vi är mer av stadsmänniskor så det räckte med tre nätter. Vi var ute på en liten tur uppe i en nationalpark en dag men det regnade så det blev inte mycket av att ut och  gå. Passade på att äta zippelinare under den utflykten i en stad som inte har så mycket svenska turister…fick köra om kring lite innan vi hittade en restaurang.

Vårt lilla hus, kortet taget ifrån bryggan efter att ha tömt vinet...

Vårt lilla hus, kortet taget ifrån bryggan efter att ha tömt vinet…

 

Vi hade en dag med riktigt skönt sommarväder. Christina stickade och jag gjorde föreläsningar - vi blir alla saliga på olika saker...

Vi hade en dag med riktigt skönt sommarväder. Christina stickade och jag gjorde föreläsningar – vi blir alla saliga på olika saker…

Lite märkliga installationer på bryggan

Lite märkliga installationer på bryggan

Vår lilla sjö vi den lilla stugan på landet

Vår lilla sjö vi den lilla stugan på landet

Himmel och en rosa dröm ;)

Himmel och en rosa dröm 😉 och en överaktiv fotograf samt en tålmodig dröm…

Utena

Då åt vi då våra första zeppelinare. Två var med lök och gräddfil får 45 kr inkl dryck. Restaurangen låg Utena inte så långt från Ingnalina (gamla kärnkraftverket) som ligger vid en nationalpark.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *